Ποιοι είμαστε

Τα μέλη των δικηγορικών γραφείων

Ηρακλής

Κίτσος

Δικηγόρος

Γεώργιος

Κίτσος

Δικηγόρος

Βικτώρια

Αγραφιώτη

Δικηγόρος

Αναστάσιος

Καρασαββίδης

Ασκούμενος Δικηγόρος

Πετρούλα

Θωμαϊδου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Ηρακλής Κίτσος

O Ηρακλής Κίτσος ασκεί πυκνή, μάχιμη και επιτυχημένη Δικηγορία από το έτος 1981. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο από το ίδιο Τμήμα της ΝΟΠΕ Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της καριέρας του χειρίστηκε πολυάριθμες υποθέσεις με ευσυνειδησία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με απαράμιλλή αποτελεσματικότητα. Με γνώση, επιμονή και προσήλωση στο θετικό αποτέλεσμα, σημείωσε εκατοντάδες επιτυχίες, κερδίζοντας την καλή του φήμη και την εμπιστοσύνη των εντολέων του.
Απόλυτη εξειδίκευσή του οι αποζημιώσεις από τροχαία ατυχήματα και η είσπραξη εμπορικών απαιτήσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Πτυχίο Νομικής ΑΠΘ | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Ποινικό Δίκαιο, υπό τον αείμνηστο Ιωάννη Μανωλεδάκη ΑΠΘ.
Μετεκπαίδευση στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Σάλτσμπουργκ Αυστρίας, με αντικείμενο το εμπορικό δίκαιο.

Γεώργιος Κίτσος

O Γεώργιος Κίτσος είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, διορισμένος στο Πρωτοδικείο Καστοριάς. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, παριστάμενος σε διάφορα δικαστήρια ανά την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας υποθέσεις από όλο το φάσμα των τομέων του Δικαίου, ιδίως υποθέσεις τραπεζικού – πτωχευτικού και προπτωχευτικού δικαίου, ποινικού δικαίου και αποζημιώσεων από τροχαία ατυχήματα και άλλες αιτίες. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένος Διαμε-σολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με μετεκπαίδευση στην Οικογενειακή και Κτηματολογική Διαμεσολάβηση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Πτυχίο Νομικής ΑΠΘ | Πτυχίο Νομικής EUC | Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο ΑΠΘ/ΔΠΘ | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων ΕΑΠ/UNIC.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
Βασικό Πρόγραμμα Διαμεσολάβησης – ΚΕΔΙΠ.
Μετεκπαίδευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση – ADR HELLENIC. CENTER | Μετεκπαίδευση στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση – ADR HELLENIC CENTER.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
Δίκαιο Πτώχευσης και Εξυγίανσης Επιχειρήσεων – ΝΒ.
Η αστική και ποινική ευθύνη στην Ιατρική Αμέλεια – ΕΚΠΑ.

Βικτώρια Αγραφιώτη

Η Βικτώρια Αγραφιώτη είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, διορισμένη στο Πρωτοδικείο Κοζάνης. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με μετεκπαίδευση στην Οικογενειακή, Κτηματολογική και Χρηματοοικονομική Διαμεσολάβηση. Έχει διατελέσει Μέλος σε Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων κατά των κτηματολογικών στοιχείων της ανάρτησης της περιοχής της Κοζάνης και Πρόεδρος σε Επιτροπή Εξέτασης Αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων Δασικών Χαρτών Π.Ε. Κοζάνης, και αποτελεί διδακτικό προσωπικό στην Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, διδάσκοντας το μάθημα του Ποινικού Δικαίου και της Εγκληματολογίας. Τέλος, είναι Πιστοποιημένη Δικηγόρος για την έκδοση συντάξεων από τον ΕΦΚΑ. Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία στην πόλη της Κοζάνης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Πτυχίο Νομικής | Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο  Ποινικό Δίκαιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
Βασικό Πρόγραμμα Διαμεσολάβησης – AKKEΔ.
Μετεκπαίδευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση –  ΑΚΚΕΔ. Μετεκπαίδευση στην Χρηματοοικονομική Διαμεσολάβηση – ΑΚΚΕΔ. Μετεκπαίδευση στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση – ADR HELLENIC CENTER. 

Πιστοποιημένη Δικηγόρος για την έκδοση συντάξεων από τον ΕΦΚΑ.

Αναστάσιος Καρασαββίδης

Ο Αναστάσιος Καρασαββίδης είναι ασκούμενος Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς και Συνεργάτης των Δικηγορικών μας Γραφείων. Διακρίνεται για την επιμέλεια και την εργατικότητά του, όπως και για την εμβρίθεια του στη Νομική Επιστήμη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
Πτυχίο Νομικής ΔΠΘ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
Τα δικαιώματα των διοικουμένων στην πράξη – ΑΠΘ.
Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών στην πράξη μετά τις αλλαγές του Ν. 5024/2023, Νομική Βιβλιοθήκη.
Φορολογικό Δίκαιο και Πρακτική εφαρμογή – ΕΚΠΑ.                
Σεμινάρια Ποινικής Δικηγορίας  – 2023 – ΕΕΠ.

Πετρούλα Θωμαϊδου

Πτυχίο Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών UOI.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στις προηγμένες τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσιών UOWM/ΠΑΠΕΙ.

Τι είπαν για εμάς

“Εξαιρετική κατάρτιση, αμεσότητα, αξιόπιστες νομικές συμβουλές. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κατανόηση και την ανθρωπιά δεν μπορεί παρά να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ για όλα.”
Φαίη Δ.
“Ανθρώπινο περιβάλλον, άριστη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός.”
Χρυσοβαλάντης Κ.
“Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική επίλυση.”
Αργυρώ Μ.
Scroll to Top